پول پیدا کردم!

من مدتها بود همچین صحنه ای ندیده بودم...(عکس پایین پست) ماهیتابه های بزرگی که داشتم در قسمت وسط بچسب شده بودند و ترجیح میدادم که توی همون کوچیکه کوکو و کتلت و ... سرخ کنم. امروز با دیدن این منظره دعایی به دعاهام اضافه شد که خدایا به همه ماهیتابه بزرگ نچسب عطا کن.

چند روز پیش میخواستم ببینم اون کابینتی که خیلیییی بالاست و عمرا دست من بهش نمیرسه چقدر جا داره که قابلمه جدیده رو توش بگذاریم. به مهرداد گفتم میشه درش رو باز کنی ببینم اصلا چی توش هست و نیست و ... آقا در رو باز کرد و دیدم یک ماهیتابه ی بزرگ چدنی گرد از جنس همون قابله م اونجاست. خدا میدونه که من نمیدونستم اصلا همچین چیزی دارم. فکر میکردم فقط یک دونه مربعی دارم. اینقدرررررررررررر خوشحال شدم. از اونجور خوشحالیا که یهو دست میبری توی جیب لباسهای قدیمیت و پول پیدا میکنی... با دیدن این ماهیتابه فکر کردم پول پیدا کردم. اونم پول زیاااااادددددد...

یک مورد دیگه اینکه یکی از بچه های اینجا "نگار جون" سر موضوع اون پوره کن سیب زمینی بهم گفت که "خرد کن برقی" هم چیز خوبیه و کاربردی هست و اینا... من کلا زیاد آدم واردی توی وسایل آشپزخونه نیستم . به همین وسایل روتین راضی هستم و اکیه. مامان هامون هم نداشتن. توی فامیل هم زیاد دقتی نکردم. خلاصه که گفتم سرچ کنم ببینم خرد کن برقی چیه و چطور کار میکنه. سرچ کردم و دیدم. بعد به مهرداد گفتم که این روزا که واسه خرید اسپیلت و ظرفشویی مدام لوازم خانگی ها و ... رو چک میکنه خرد کن هم تحقیقی در مورد قیمتش و انواعش انجام بده. البته من اینجوری نیستم که یک چیزی که باهاش آشنا میشم زود بپرم بخرم. پرس و جویی میکنم اما مدتها طول میکشه تصمیم قطعی بگیرم و باید مطمئن بشم استفاده میکنم.

بعد همینجوری نشسته بودم یهو یادم افتاد که چند سال پیش یکی از همکارام تو تهران که تبدیل شد به یکی از دوستای خوبم، واسم یک وسیله ای هدیه آورد که من بهش میگفتم گوشت کوب برقی! من از اون وسیله فقط واسه له کردن غذاهای فندق اون اوایل که غذاخور شده بود استفاده میکردم! توی ذهنم اومد که اون وسیله قطعات دیگه ای هم داشت. رفتم کاتالوگش رو برداشتم و یهو دیدم برندش هم همونه که نگار گفته بود واسه خرد کن برند مناسبی هست. چک کردم دیدم این وسیله در واقع "خرد کن میله ای" هست و بخش های مختلف به موتورش وصل میشه و دقیقا یک بخش خرد کن کاسه ای هم داشت واسه خرد کردن گوشت و سبزیجات و پیاز و ...

آقا ما سریع اینو آوردیم توی چرخه کار! دو سه روزه ما هی با این پیاز خرد میکنیم و دیشب یک عالمه سالاد درست کردیم و ذوق و ذوق...خلاصه که بازم انگار پول پیدا کردم!!!

بعد که مهرداد اینو دید گفت آهان من خردکن برقی  همین چند روز پیش که تهران بودم توی خونه فلانی دیده بودم! خیلی هم ازش استفاده کردن! یعنی در این حد ما زن و شوهری شوت تشریف داریما!

حالا پس از چند روز استفاده نظرم اینه که واسه وقتایی که گیر این نیستی که پیاز و ... حتما یک سایز و شکل مشخص باشه خیلی خوبه. ولی اگر مثلا لازمه همه نگینی باشن یا سایز خاصی باشند مناسب نیست. جلو اشک ریزی و فین فین هم میگیره. مهرداد هم منو توجیه کرده که عزیزم اینها واسه سرعت بخشیدن به کاره. لازم نیست دیگه اینقدر تحلیل کنی کار بیچاره رو

یک پیامی هم دادم به دوستم و مجدد ازش تشکر کردم واسه هدیه کاربردیش و گفتم که این چند روز خیلی ذوق کردم و به یادش بودم



نظرات 6 + ارسال نظر
صبا سه‌شنبه 27 مهر 1400 ساعت 10:41 http://gharetanhaei.blog.ir/

غزل جان منم تو اون چالش عکس چیز حال خوب شرکت کردم گفتم بهت اطلاع بدم

ممنون عزیزم...
میام و چک میکنم حتما

سهیلا سه‌شنبه 27 مهر 1400 ساعت 07:10 http://Nanehadi.blogsky.com

منم اصلا از وسایل آشپزخانه سر در نمیارم.یه دستگاه نمیدونم چی چی همه کاره همسر خریده،از تو کارتون در نیومده.گوشکوب برقی هم دارم.استفاده نشد.تازگی ها یه سیب زمینی میپزم،با گوشکوب معمولی له میکنم،یعنی دیگه رنده رو هم طلاق دادم.

ای خدا از دست شما.
بانو بیاین و یک شعاری رو وارد زندگی کنید که به عقب باز نمیگردیم اینجوری پیش بره نمی‌دونم چی بشه
حالا منم بگم که مثلا چند روز پیش کوکو درست کردم چون میخواستم از وسایل مختلف استفاده کنم بیشتر ظرف کثیف شد اما خب واسم جالب بود دیگه...

نگار دوشنبه 26 مهر 1400 ساعت 10:53

من خیلی دوست دارم این رو که گوجه رو له می‌کنه. چون من خیلی وقتا به جای رب، از آب گوجه استفاده میکنم.
ببین من برای اون خردکن کاسه دارها گفتم که خوب نیست سیب زمینی آبپز...
چون فراتر از له کردن، له میکنه سیب زمینی رو..
یه حالت چسبناک بدی پیدا میکنه سیب زمینی

آره آفرین واسه اونم خوبه.ولی خب واسه سالاد خوب نیست دیگه.
کلا بعضی سیب زمینی ها خودشون مدلشون آدامسی و چسبناکه. له میشن بدتر هم میشن.درسته.
شاید منظورت توی اون میکسرها یا غذاساز هست.بهش میگن یک،دو سه اونو من دارم .چند باری قدیما استفاده کردم و گذاشتم کنار.خیلی له میشد مثلا همین سیب زمینی.ولی گمونم واسه کوفته خوب باشه.مواد کوفته.البته من کوفته درست نکردم.گذاشتم بعدها اگر عمری بود

نگار دوشنبه 26 مهر 1400 ساعت 08:08

سلااام. به به
آخ ماهیتابه اینجوری خیلی خوبه، آدم کیف می‌کنه از سرخ کردن.
میگم غزل سیب زمینی رو هم یجوری خرد می‌کنه که مثلا برای کتلت مناسب باشه گوشکوب برقی؟

سلام گلی... خوبی؟ آره واقعا کیف داد سرخ کردنشون.
خرد کن میله ای نوشته ولی رفتم سرچ کردم دیدم به اسم همون گوشت کوب برقی هم میگن و در واقع چند کاره هست. من اصلا باهاش سیب زمینی رو امتحان نکردم. نه خام و نه پخته. خام رو رنده ریز میکنم که یکدست درمیاد و واسم سریع هم هست. پخته هم انگار خودت گفتی شاید نشه. البته ببین با بخش گوشت کوبش گمونم له له بشه.چون من گوشت کوبش رو واسه فندق استفاده میکردم همه چیز قشنگ له میشد.

سمانه دوشنبه 26 مهر 1400 ساعت 02:44

سلام‌ غزل جان.
من درست متوجه خرد کن نشدم چه جوری خرد می کنه که له نشه و آب نندازه. کاش عکس سالاد ت رو هم می گذاشتی و مارکش رو می گفتی.
من یه سالاد خرد کن دستی دارم که تیغه هاش زیاد تیز نیست و برای نگینی خرد کردن خیار خوبه اما گوجه رو له می کنه و آب می اندازه. اینه مه اصلا ازش استفاده نمی کنم.

سلام سمانه جان.
باید توی متن اشاره میکردم. همه اجزای سالاد رو با خردکن خرد نکردم که!
سالاد فصل میخواستیم درست کنیم. کلم برگها و هویج و پیاز و کاهو رو خرد کردیم باهاش. کاهو خیس نباشه. هویج رو هم بامزه و کوچولو خرد کرد.کلم برگها همه یکدست ولی ریز خرد شدن.البته خب درشت تر بخوای میشه زودتر برش داری.مهرداد دوست داره قطعات سالادش ریز باشه.
گوجه و خیار رو دستی خرد کردیم. یکبار باهاش خیار خرد کردم دیدم خوشگل نمیشه و خیارش به درد ماست و خیار میخورد،شبیه خیار رنده شده بود، نگینی نبود.
گوجه هم به نظرم له بشه و اصلا امتحان نکردم.به نظرم واسه املت خوب باشه .آخه ما چند مدل املت درست میکنیم. گاهی گوجه ها نگینی هست.گاهی پوستش رو میگیرم و رنده میکنم.واسه مورد دومی به جای رنده خوبه گمونم.
خلاصه گمونم خرد کن برای سبزیجات با بافت خیلی نرم مناسب نیست. البته ما بیشتر فعلا داریم امتحان میکنیم چی میشه ، چی نمیشه...
مارک این خرد کن که البته خرد کن میله ای هستش و بخشهای مختلف به موتورش وصل میشه تکنو هست عزیزم.

لیلی یکشنبه 25 مهر 1400 ساعت 20:42

خوش باشید همیشه.چه منظره دلچسبی داشت این ماهی‌تابه و کوکوها.حال و هوای خونه‌ای گرم و با صفا

ممنون عزیزم
محبت داری

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد